SlimmemeterPortal.nlbegin
              van de pagina

Website leverancier: SlimmemeterPortal.nl

Gratis inzicht in energieverbruik voor particulieren met een slimme meter

Inzicht

De slimmemeterPortal biedt u via de slimme meter inzicht in uw energieverbruik (gas en elektriciteit). SlimmemeterPortal.nl leest de gegevens uit uw slimmemeter uit en zet ze om in overzichtelijke grafieken, waardoor u inzicht krijgt in uw werkelijke energieverbruik. U heeft dagelijks toegang tot uw verbruiksgegevens die nauwkeurig -elektriciteit per kwartier en gas per uur- worden weergegeven. U kunt uw verbruik vergelijken met het normverbruik op basis van uw huistype, omgeving en het totaal. Teruglevering van elektriciteit bijvoorbeeld opgewekt met zonnepanelen, wordt ook in de portal zichtbaar gemaakt, ook uw sluimerverbruik wordt zichtbaar 

Sluimerverbruik

Het sluimerverbruik is het energieverbruik dat voor komt uit apparaten die niet bewust, onnodig en/of altijd aanstaan. Een deel van deze kosten kunt u door het gebruik van SlimmemeterPortal al snel flink verlagen.

Teruglevering

Wanneer u in het bezit bent van zonnepanelen kunt u de teruglevering van uw eigen energie ook terug zien in de grafiek 

Onafhankelijk en eenvoudig

De portal werkt onafhankelijk van uw energieleverancier en is eenvoudig in gebruik te nemen. Klik op 'Inschrijven' op de slimmemeterPortal.nl voor de inschrijf procedure. De overzichtelijke layout is gemakkelijk te bedienen en toont uw verbruiksgegevens uitgedrukt in euro's of in kWh's voor elektriciteit en in kubieke meters voor gas.

Veilig, snel en accuraat

SlimmemeterPortal.nl staat garant voor de beveiliging van uw gegevens. De aanmeldprocedure bestaat uit een aantal stappen die daarvoor zorgen. Eenmaal aangemeld heeft u snel toegang tot een beveiligde omgeving, waarin uw gegevens worden weergegeven op Mac, Pc of tablet.