EARN-E Low Budget Energiemonitor

ear n-eWebsite leverancier: earn-e.com

Besparen op energie, CO2 en kosten

De EARN-E Low Budget Energiemonitor helpt je om het verbruik van stroom en gas thuis te verminderen. Zo breng je je energierekening omlaag en reduceer je CO2-uitstoot. EARN-E is dus goed voor je portemonnee en voor het milieu: win-win!


Energiemonitor + abonnement
Geschikt voor ieder type slimme meter en werkt op je 2.4GHz wifi-netwerk. Bij oudere meters is de micro-USB-adapter nodig. Met het abonnement kun je gebruik maken van de EARN-E app en het Desktop portaal.

EARN-E app + Desktop portaal
Op elk moment van de dag jouw realtime energiegegevens bij de hand op je telefoon of tablet. Met geavanceerde analysetools en jouw realtime energiegegevens op groot scherm op je computer of laptop.


EARN-E Solar
Solar: 100% koppelbaar
EARN-E Solar is te koppelen met iedere omvormer die met het internet verbonden is.

EARN-E Solar app + Desktop portaal
Real-time inzicht in al je energiegegevens; opwek, teruglevering en verbruik. Zie hoe zelfvoorzienend je bent op ieder moment van de dag, maand en jaar.


De EARN-E pakketten zijn er voor consumenten en organisaties Earn-eOp de EARN-E app is realtime zichtbaar wat je verbruikt aan stroom en gas. De app staat in verbinding met de EARN-E energiemonitor, die je eenvoudig kunt koppelen aan je slimme meter. Met dit inzicht kun je je energieverbruik verminderen en je energierekening omlaag brengen.

Wil je als organisatie het energieverbruik omlaag brengen en zo verduurzamen? Wil je je klanten of werknemers helpen verduurzamen? Of wil je anderen van energieadvies voorzien? EARN-E, het goedkoopste energiemonitoringssysteem op de markt, biedt verschillende pakketten.